Снимка: БулфотоГЕРБ определи действията на Отец Дионисий пред дома на

...
Снимка: БулфотоГЕРБ определи действията на Отец Дионисий пред дома на
Коментари Харесай

ГЕРБ определи действията на Отец Дионисий пред дома на Борисов като сатанински и внесоха писмо в Светия Синод

Снимка: Булфото

ГЕРБ дефинира дейностите на Отец Дионисий пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя като демонски. Поради тази причина от политическата партия внесоха писмо в Светия Синод.

Припомняме, че архимандрит Дионисий и деятели на " Системата ни убива " разпънаха черен чаршаф. По време на акцията пък Дионисий изписа на черния чаршаф “Каолиново помни “, оповестява " Евроком ".

" Тези хора, които Дионисий предвожда... какво чака оттук насетне тази персона? Времената са такива, че не ни пощадяват проблемите, той да подухва такива неща ", разяснява след срещата Георг Георгиев.

Той добави, че от ГЕРБ са се срещнали с основния секретар на Светия Синод Мелнишки свещеник Герасим, който ги е приел в кабинета си. Георгиев дефинира дейностите на Дионисий като сатанистки.

Драгомир Младенов от Младежи ГЕРБ пък добави, че те са получили увещание от основния секретар на Светия Синод, че на идващото съвещание ще се вземе решение за дейностите, които Българската Православна Църква ще предприеме против Дионисий Мишев. Освен това те щели да бъдат оповестени обществено, а също по този начин и въпросите, които са заложени към Синода, също ще получат обществен отговор.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР