Снимка БулфотоГДБОП прави разтърсващи разкрития за последната си супер акция

...
Снимка БулфотоГДБОП прави разтърсващи разкрития за последната си супер акция
Коментари Харесай

ГДБОП с разтърсващи разкрития за супер акция срещу наркотиците

Снимка Булфото

ГДБОП прави разтърсващи разкрития за последната си супер акция по залавянето на опиати. Тя се организира във Велико Търново, където имаше арести, написа Пик.

Арестуваните са районни имена, известни с прякорите си. Оттук нататък тече 72-часовото им задържане, разясни прокурор Иван Гешов. Става въпрос за три типа наркотични субстанции, марихуана, пико и метамфетамин. Става дума за група, която постоянно си е произвеждала наркотичните субстанции. Има данни, че непрекъснато е сменяно мястото за производството на опиати, добави той.

Това е най-сериозната група, занимаваща се с този вид активност, на територията на Търново, а може би на района, разяснява още прокурор Гешов. 

Жандармерия окупира Велико Търново в късните следобедни часове през вчерашния ден. Входно-изходните артерии на града бяха под засилен надзор.

По-рано денем чиновници на ГДБОП са претърсили адреси за опиати. Арестувани са към 10 души. По непотвърдена информация, забърканите в схемата за произвеждане на синтетичен опиум (пико), са следени от месеци.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР