снимка БулфотоЕмил Кошлуков настоява за промяна датата на предсрочните избори

...
снимка БулфотоЕмил Кошлуков настоява за промяна датата на предсрочните избори
Коментари Харесай

Кошлуков иска отлагане на изборите заради Европейското по футбол

снимка Булфото

Емил Кошлуков упорства за смяна датата на предварителните избори поради Европейското по футбол. Това написа самият той във фейсбук откакто през днешния ден президентът Румен Радев разгласи, че най-вероятно изборите ще се състоят на 11 юли.

" Българска национална телевизия е закупила правата за излъчването му, против забележителна сума. Също по този начин имаме подписан контракт с УЕФА, който ни задължава да излъчваме избран брой срещи, край, полуфинали и така нататък На трето място имаме подписани търговски контракти за реклама, също на огромна стойност. И в случай че това дотук визира единствено нас, в Българска национална телевизия, то футболните ентусиасти в България са стотици хиляди, евентуално даже милион и повече българи ще желаят да гледат финала. Може би не е неприятна концепция да се дефинира друга неделя за изборите, било предната на 4-ти, било идната на 18-ти ", написа през днешния ден Кошлуков.

По думите му Българска национална телевизия ще се съобрази с всяко решение за датата на изборите, само че особено моли да се намерения и за причините на малкия екран, и на почитателите.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР