Снимка БулфотоЕксперти предупредиха, че смъртоносният австралийски грип е ударил в

...
Снимка БулфотоЕксперти предупредиха, че смъртоносният австралийски грип е ударил в
Коментари Харесай

Паника във Великобритания! Опасен вирус сее смърт в страната

Снимка Булфото

Експерти предизвестиха, че смъртоносният " австралийски грип " е блъснал в Обединеното кралство и цифрите разкриват, че 1111 души са били инфектирани с вируса. Случаите на грипна зараза са се нараснали повече от два пъти през последната седмица, като Public Health England регистрира скок от 156% през предходните седем дни, съобщи metro.co.uk, представен от Блиц.

Въпросната зараза от началото на зимата към този момент е умъртвила 23 души, като специалисти упрекват варианта H3N2, който е предизвикал всеобщото ликвидиране в австралийски лечебни заведения и се счита, че е виновен за гибелта на стотици хора. Така нареченият " австралийски грип ", изключително вирулентен вариант на грип А, спомогна за предизвикателство на голямо нарастване на случаите, дружно с нападателен подтип Б. Обикновено единствено един подтип, или грип А, или Б е виновен за множеството случаи, само че предходната седмица са регистрирани 522 случая вид А и 546 случая от вид Б в Англия и Уелс.

Общо 43 случая не са разпознати и близо една трета от хората са умряли предходната седмица. Така нареченият " австрийски грип " - или вариант H3N2 - е мутирал вариант, което значи, че е по-малко ефикасен против имунизацията.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР