Снимка: БулфотоДо месец се очаква заключението на вещите лица по

...
Снимка: БулфотоДо месец се очаква заключението на вещите лица по
Коментари Харесай

Психиатри казват вменяем ли е Северин Красимиров

Снимка: Булфото

До месец се чака заключението на движимостите лица по назначената съдебно-психиатрична и психична експертиза на Северин Красимиров, заяви пред „ Монитор “ окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.

Арестуваният за убийството на журналистката Виктория Маринова 21-годишен ром лежа в психиатричната болница на пандиза в Ловеч, където бе следен и проучен от експерти, с цел да се откри дали е вменяем и може ли да бъде съден.

Красимиров e бил върнат от болничното заведение в следствения арест в Русе в петък, посочи окръжният прокурор. След като станат ясни заключенията на експертизата, ще бъдат прецизирани обвиняванията. Георгиев не се ангажира със период за внасянето на обвинителния акт против Красимиров в съда.

Искането мъжът да бъде настанен за един месец в психоболницата в Ловеч бе на Окръжната прокуратура в Русе. Като дете Северин е бил диагностициран като лице с умствено закъснение и заради тази причина е учил в помощното учебно заведение в Русе до пети клас.

Административният шеф и водещ в телевизия TVN Виктория Маринова бе убита и изнасилена на 6 октомври м.г. до бетонната алея край Дунав, до момента в който спортува. Северин Крисимиров бе арестуван четири дни по-късно в дома на майка си в Германия.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР