Снимка БулфотоДимитър Бербатов се завръща в родния футбол. Той ще

...
Снимка БулфотоДимитър Бербатов се завръща в родния футбол. Той ще
Коментари Харесай

Бербатов започна работата си като помощник треньор в щаба на футболния Етър.

Снимка Булфото

Димитър Бербатов се завръща в родния футбол. Той ще работи в тим, в който са негови другари.

Бившият футболист дава директиви на играчите на лагера в село Ягода

Димитър Бербатов  започна работата си като помощник  треньор  в щаба на  футбол ния " Етър ". Бившият нападател на " Байер " Леверкузен, " Тотнъм ", " Манчестър Юнайтед ", " Фулъм ", " Монако " и ПАОК към този момент се причисли към щаба и организира първи занимания с играчите.

Великотърновския отбор е на лагер в село Ягода до Стара Загора, информира .

Голмайстор номер 1 за националния тим на България ще следи за формата на нападателите в отбора.  Треньор  на " Етър " е близкият другар на Бербатов - Александър Томаш.

" Да работиш с хора, на които вярваш категорично. Да знаеш, че до теб са освен най-хубавите ти другари, а и безспорни експерти, страхотни експерти и хора с големи упоритости – скъпо! Добре пристигнал в екипа ни,  Димитър Бербатов ! ", съобщи Томаш пред формалния уебсайт на " виолетовите ".

" Няма време за губене.  Димитър Бербатов  се включи в заниманията от първия ден. Убеден съм, че ще окаже голямо въздействие върху колектива и ще помогне със знанията и уменията си! ", добави той.

Неотдавна  Димитър Бербатов  придоби лиценз " А " от Националната спортна академия, като идната стъпка в  треньор ското му развиване е лиценз PRO от УЕФА. Въпросният лиценз дава право да се управляват мачове от родния хайлайф, както и националните гарнитури на страната. Европейската централа обаче има изискване - образованието не може да стартира, в случай че даден претендент няма за избран интервал публично стаж като  треньор  във Втора лига или като асистент в Първа лига.

Бербатов приключи спортната си кариера през есента на 2019 година

В " Етър " той ще би трябвало да се потруди съществено, защото отборът е финален в класирането на Първа лига и има единствено 2 победи в 16 мача.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР