снимка: БулфотоДелото е приключило с одобрено от Районен съд-Ловеч споразумение,

...
снимка: БулфотоДелото е приключило с одобрено от Районен съд-Ловеч споразумение,
Коментари Харесай

На две години и половина затвор е осъден 47-годишен мъж, прострелял жена, докато играела хоро в новогодишната нощ

снимка: Булфото

Делото е завършило с утвърдено от Районен съд-Ловеч съглашение, което има последствия на влезнала в действие присъда.

Това обявиха от обвиняването. Той е приет за отговорен по повдигнатите му от прокуратурата три обвинявания за осъществени закононарушения - причиняване на тежка телесна щета на разположение, държане на огнестрелно оръжие и муниции без позволение и безчинство.

Обвиняемият е наказан за това, че 1 анури в интервала от 00:57 часа до 01:13 часа в ж.к. „ Младост “ - на паркинг пред блок, посредством възпроизвеждане на изстрел с пневматична пушка, предизвикал тежка телесна щета на дамата. Признат е за отговорен и по обвиняването, че по същото време и на същото място направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото - възпроизвел изстрел по посока на хора, играещи хоро на паркинга пред жилищен блок, като действието се отличава с извънреден цинизъм и смелост.

Той е наказан и за това, че от неустановена дата на 2004 година до 5 януари, придобил и държал огнестрелно оръжие и муниции без да има за това съответно позволение - 6 броя патрони и пневматична пушка, диаметър 5,6 мм, модифицирана в еднозарядно неавтоматично огнестрелно оръжие, предопределено за пукотевица с малокалибрени патрони.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР