Снимка БулфотоБСП ще даде бюджета на Здравната каса на Конституционния

...
Снимка БулфотоБСП ще даде бюджета на Здравната каса на Конституционния
Коментари Харесай

Нинова дава бюджета на Здравната каса на Конституционния съд

Снимка Булфото

Българска социалистическа партия ще даде бюджета на Здравната каса на Конституционния съд.

Това разгласи соцлидерът Корнелия Нинова след четвъртия час от дебатите по закона за парите за здраве за следващата година на второ четене, заяви Канал 3.

Това е гласовит пестник върху българското право, изригна Нинова. Повод за заканата й бе констатацията, че през бюджета ръководещите трансформират значими текстове в 18 други закона.

От името на ГЕРБ Даниела Дариткова я укори, че хвърля общи приказки, а в това време социалистите не са внесли оферти сред първо и второ четене. " Запазвате статуквото, статуквото устройва ли ви? ", захапа Българска социалистическа партия шефката на здравната комисия. По думите й социалистите единствено се възползвали от всякакви постове до момента. Дариткова подлага на критика още Нинова, че е направила световно, политическо изявление, което не върви за второ четене на закон, когато се гласоподава параграф по параграф.

" Това са текстовете, апелирам да ги подкрепите. Всички останали изявления бяха за пред медиите ", прикани пленарната зала Дариткова.

Николай Александров от " Атака " я добави, че тъй като часът е 17.30, задачата е в действителност соцлидерката да влезе в новинарските излъчвания. По думите му опозицията внасяла десетки оферти, които целели опазване на досегашния безпорядък, за който Българска социалистическа партия внасяла избор на съмнение.

Нинова се занимавала по-скоро с фауната, в сравнение с с проблемите на хората с липса на лекари в отдалечените места, изригна Дариткова. Скара се на соцлидерката: " И престанете да плашите хората! "

Доц. Георги Йорданов от Българска социалистическа партия назова недоносче закона за бюджета на Здравната каса и заключи: " България е съществувала преди ГЕРБ и ще продължи да съществува и след ГЕРБ! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР