Снимка БулфотоБорисов каза ясно вчера в интервюто си, че тази

...
Снимка БулфотоБорисов каза ясно вчера в интервюто си, че тази
Коментари Харесай

Бъчварова коментира интервюто на Борисов и посече Валери Симеонов

Снимка Булфото

Борисов сподели ясно през вчерашния ден в изявлението си, че тази спогодба би трябвало да бъде разбрана. В процедурата на разбирането изгубихме смисъла на една извънредно значима тематика за цялото общество. Това съобщи в " Здравей, България " началникът на кабинета на премиера - Румяна Бъчварова, представена от Блиц.

" По време на разискването на тремата от Министерски съвет, бяха признати причините на Патриотите и на всички останали. Наистина е належащо време умерено да се изясни какъв е методът в тази спогодба и какъв ще е резултатът от приемането й. Тази тематика до неотдавна се премълчаваше, макар жертвите, които виждахме през последното насилия, тя към този момент е на масата и се преглежда от целия свят. Това е нещо доста хубаво ". сподели Бъчварова.

" В обединението има разговор и почитание. Това е нещо извънредно значимо. Няма по какъв начин в такава комплицирана политическа настройка да няма  конфликт на отзиви и противоречие по дадени въпроси. Важното е, че намираме консенсус. Тонът на Валери Симеонов е неприемлив. Ние се дистанцирахме от нея ", сподели тя.

" Премиерът имаше доста почтена и открита позиция. Той прикани страните, които са част от този проблем, да изяснят позициите си. Имаше интерес, че се прикрива притежателя на Юлен. Ако сме правова страна, би трябвало да съблюдаваме някакви правила и настоящето държавно управление в лицето на министъра, премиера и вицепремиера се пробва да откри най-хубавото решение. Нашата позиция е " Нека всичко да бъде почтено, ясно и намерено ". Не мога да предопределям или да предсказвам за това какво ще се случи. Протестите просто са инициирани от една група, която няма посланичество в Народното събрание. Нормално някакво неодобрение да бъде яхнато от тях ", сподели Бъчварова по отношение на митингите на " зелените " и вчерашното обявяване от премиера Борисов, че зад " Юлен " стои Цеко Минев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР