Снимка БулфотоБлагодаря на екипа и лично на шефката – Ива

...
Снимка БулфотоБлагодаря на екипа и лично на шефката – Ива
Коментари Харесай

Журналистът Васил Иванов пак хвърли оставка. Този път от Канал 3

Снимка Булфото

Благодаря на екипа и персонално на шефката – Ива Стоянова, която преди година и половина не се изплаши и ми подаде ръка, с цел да продължа да върша следствия, декларира той. Журналистът Васил Иванов хвърли същинска бомба, като ненадейно разгласи на страницата си в обществената мрежа, че напуща малкия екран, в която се изявяваше към този миг, а точно " Канал 3 ", заяви Блиц.

Ето какво написа в персоналния си профил във " Facebook " журналистът:

" Днес напуснах Канал 3. Благодаря на екипа и персонално на шефката – Ива Стоянова, която преди година и половина не се изплаши и ми подаде ръка, с цел да продължа да върша журналистическите си следствия. Сега напущам, тъй като взех решение да стартира собствен, нов план. Естествено, обвързван с журналистически следствия. Скоро ще публикация детайлности за плана и бъдещето си. "

Преди да стартира работа в „ Канал3 ” Иванов се изявяваше като проверяващ публицист в Нова телевизия. Той се раздели с медията през 2017 година с голям скандал, обвинявайки я, че цензурира следствия му и обслужва ползи.

Той разкри пред Блиц кой бе съответният мотив за шумно подадената му оставка: „ Потърси ме арбитър, който беше подготвен да застане с лицето си пред камерата и с документи и доказателства да разкрие корупционни практики в съда, в който работи. Емблематичен съд, намиращ се покрай граничен надзорен пункт и митница. Даде ми съответен образец, подсилен с документи. ”

По думите му това щял да бъде хитов материал, само че тогавашната шефка Дарина Сарелска, която също към този момент е навън от медията, забранила излъчването на сходен репортаж.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР