Снимка БулфотоБившият рейнджър Светослав Каменов, обвинен за убийството на военнослужещата

...
Снимка БулфотоБившият рейнджър Светослав Каменов, обвинен за убийството на военнослужещата
Коментари Харесай

Убиецът на рейнджърката се укривал при бившата си приятелка в София

Снимка Булфото

Бившият рейнджър Светослав Каменов, упрекнат за убийството на военнослужещата Десислава Стоянова, остава за непрекъснато в ареста. Това реши окръжният съд в Пловдив при гледането на мярката за неотклонение на обвинения, написа вести.бг.

``
реклама

Прокуратурата обоснова настояването си за непрекъснат арест с дейностите на Каменов след убийството. Оказа се, че през този интервал той даже е напуснал България и е отишъл в Гърция през зелена граница. След това се върнал в страната, укривал се при някогашната си другарка в София и най-после се озовал в с. Зверино, където бе хванат. Освен това четири пъти е бил съден, въпреки да е оправдан по тези случаи.

Според обвиняването Светослав Каменов е търсил подпомагане от брата на някогашната му брачна половинка, който работи в Министерство на вътрешните работи, само че не е желал от него да прикрива закононарушението му, осведоми Канал 3.

Всички разпитани очевидци не са директни очевидци, а възпроизвеждали какво е обяснил Каменов, разгласи пред съда неговият длъжностен бранител. Според юрист Снежанка Почева не е имало полова връзка сред него и убитата. Нямало и данни, че автомобилът на рейнджърката е предаден в морга, поради който се допуска, че се е стигнало до скандал сред двамата. 

Единствените думи на Каменов пред съда бяха, че желае да бъде пуснат под домакински арест.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР