Снимка БулфотоБили са двама полицаи с една патрулка. Те не

...
Снимка БулфотоБили са двама полицаи с една патрулка. Те не
Коментари Харесай

Каракачанов с шокираща версия за полицейското преследване на Нинова

Снимка Булфото

Били са двама служители на реда с една патрулка. Те не са я следвали, бяха там. На процедура тя ги следва като отива при тях. Това сподели в Народното събрание министърът на защитата Красимир Каракачанов във връзка изказванието на Корнелия Нинова, че имало полицейщина по отношение на нея при визитата й в Ямболско.

„ Полиция имаше, и то по една патрулка от месните РПУ. Контролираше се да не би инфектираните животни да се изнесат и оттова да плъзне болестта “, изясни той, представен от Фокус. 

„ Във въпросното село, в което беше Корнелия Нинова и в прилежащите села имаше патрули, с цел да не се изнася инфектираният добитък. Никой не е следил никой “, разяснява Красимир Каракачанов.

„ Корнелия Нинова си разреши да излъже пред публицистите и по-късно се отхвърли, несъмнено. Излъга, че се избива добитъкът в Странджа, с цел да се принудят да се изселят “, съобщи министърът. 

„ Точните й думи бяха: „ нали четете, че на Безмер нощно време кацат самолети с незаконни мигранти “ са гнусна неистина. Тогава желаех инспекция от ДАНС, въпреки че ми е ясно, че няма по какъв начин не да кацне, да излети аероплан от военно летище, без аз да знам “, напомни Красимир Каракачанов. 

„ Това е огромна лъжлива акция, част от акцията за подправените вести, с които се целеше да се дестабилизира ситуацията “, сподели още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР