снимка Булфото36-годишна жена, обвинена в това, че с голи ръце

...
снимка Булфото36-годишна жена, обвинена в това, че с голи ръце
Коментари Харесай

Арестуваха жена, убила с голи ръце родната си майка

снимка Булфото

36-годишна жена, упрекната в това, че с голи ръце умъртвила майка си, е арестувана под стража по искане на софийска прокуратура, съобщиха от обвиняването.

На 11 февруари, тя нанесла побой на майка си - на 74 години в апартамент в жк. „ Христо Смирненски “. В резултат на множеството удари с ръце и крайници по тялото на старата жена, потърпевшата умряла.

В хода на следствието са били събрани задоволително доказателства за авторството на незаконното действие. По дланите и ходилата на обвинената са били открити кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв.

От разпити на съседи се схванало, че към обяд на 11 февруари от жилището на старата жена се чували крясъци и тракане, което траяло близо два часа.

От протокола за осъществен оглед на натрупа на потърпевшата е видно, че по тялото й имало голям брой кръвонасядания в региона на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било строшаване на гръбначния дирек и скъсване на черния дроб.

Обвиняематаположила старания да затрудни разкриването на осъщественото от нея незаконно действие, като се пробвала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи по отношение на действителните условия за случилото се.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР