снимка Булфото15-годишно момче заплаши с нож и обра възрастна жена.За

...
снимка Булфото15-годишно момче заплаши с нож и обра възрастна жена.За
Коментари Харесай

15-годишно момче нападна с нож възрастна жена и я обра

снимка Булфото

15-годишно момче заплаши с нож и обра стара жена.

За броени часове павликенски криминалисти разкриха закононарушението. След извършени незабавни заградителни мероприятия причинителят е открит и арестуван, оповестяват от Министерство на вътрешните работи, написа.

Действията по случая почнали в неделя към 18.30 часа, откакто подпомагане в ръководството потърсил гражданин на Павликени. Той обяснил, че малко по-рано същата вечер 78-годишната му съседка е била нападната пред дома си от чужд юноша. Той я заплашил с нож и й отмъкнал торбичка с намиращи се в нея 39 лева и хранителни артикули, след което е побягнал.

След приемането на сигнала в полицейското ръководство са подхванати незабавни заградителни мероприятия в региона на местопроизшествието. За малко време полицейските чиновници намерили и задържали причинителя – 15-годишно локално момче, незнайно досега на полицията. Младежът е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане. 

Днес в районно управление (на МВР) – Павликени началникът на полицейското ръководство гл. инсп. Иван Тодоров, ръководителят на Районна прокуратура – Павликени Габриела Дремсизова и полицейски чиновници се срещнаха с пострадалата и й върнаха откраднатите движимости.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР