Снимка: БулфотоТрите коня се събраха за лятната почивка и си

...
Снимка: БулфотоТрите коня се събраха за лятната почивка и си
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Трите коня се събрали за море. Тези не ги виждам като работеща алтернатива

Снимка: Булфото

" Трите коня се събраха за лятната отмора и си мислят, че морето е до колене. Защо се събраха в този момент - за морето. Бербатов желае до две седмици конгрес... Недейте, че ще получа, както викаше един другар, прорез на сърцето ".

Това съобщи пред " Спортал " президентът на Славия Венци Стефанов по отношение на поръчката на Димитър Бербатов, СТилиян Петров и Мартион Петров да вземат БФС.

" Като му пристигна времето, ще има конгрес и хората ще си кажат своите визии и стремежи. Не виждам нито ясна визия, нито стратегия по какъв начин ще оправят футбола. Нашият футбол няма да се оправи с името на Бербатов. И Лионел Меси да застане отпред на БФС, без доста работа нищо няма да стане. Не може единствено да седиш, да гледаш отвисоко и да командориш. Мислят си, че всичко, което хвърчи се яде. От идващия ден тримцата няма да знаят къде са, ще им се стоварят на главите куп проблеми, приказваме за 500-600 клуба " сподели още той..

Ние гледаме в профил и си даваме парите, с цел да го има футбола, само че в случай че те си мислят, че ще седят и другите ще са им аргати, грубо се лъжат. Мен ме интересуват само нещата в Славия да са наред и в случай че може, да оказваме помощ с нещо на футбола. Постове в никакъв случай не са ми били цел. Важно е тези, които са отпред на БФС, да имат визия, маниери, а и ролята на страната е от огромно значение. Тя би трябвало да огледа най-малко с едното око на футбола. Струва ми се обаче, че напоследък е примижала и с двете. 

Тези тримата не ги виждам като работеща опция. Мартин да седи кротичък там, той не може да си ръководи парите, тръгнал футбола да ръководи. Ако по този начин го излъгват и във футбола, какво ще вършим? Хората, които устояваме клубовете, все нещо сме научили за толкоз години, оживели сме за това време - ние, Гришата и така нататък Вижте, бяха доста положителни футболисти и са положителни момчета, само че не ги виждам като ръководещи футбола, тази лъжица не е за тяхната уста. Ако това се случи, ще видите какви циркове ще станат. Циркове!

Не ги виждам. Няма късмет! Главата си залагам. Методиката, за която приказват, и в този момент я има. Митко не открива топлата вода. Може да се ревизира. Някои клубове обаче не я извършват. И какво ще направи Митко? Ще отиде да бие предприемачи с сопа ли? Или ще ги изхвърли от футбола? Конгресът е глас национален, глас Божи. Това, което става е сигнал и за Боби, очевидно би трябвало да премисли някои работи, очевидно някъде е опущил нещата. Поживём-увидим! Но тези, даже да завоюват, не ги виждам. Тежка е царската корона. Ех, Мите, Мите, Мите! О, извинявайте, господин Бербатов, господин Бербатов, господин Бербатов! Да, той е господин ", съобщи Венцеслав Стефанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР