Снимка: БулфотоСтава дума за бюджетни средства, които са заминали в

...
Снимка: БулфотоСтава дума за бюджетни средства, които са заминали в
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Кирил Петков предлага Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ

Снимка: Булфото

" Става дума за бюджетни средства, които са отпътували в незнайна посока. Имаме данни, че част от тези компании са вложили държавните средства в обекти, които удовлетворяват техни персонални ползи. Още в утрешния ден ще направя нужното, с цел да може тази информация да стане обществено притежание ", добави Рашков.

" Страната е изправена пред избора да се продължи ли по този метод построяването на пътища, или да сменим метода, метода, да вземем други решения, в това число и с решение да се премине към ръководство на страната в различен формат ", изясни вътрешният министър.

" Продължаваме да изпълняваме своите отговорности по закон и ще ви осведомяваме детайлно, тъй като обществото има право да знае по какъв начин са разходвани и къде се намират тези средства. Дали не са изнесени в чужбина те, или тук се построяват обекти, които са персонална благосъстоятелност на шефовете и притежателите на компании ", загатна Рашков.

" Тази коалиция беше мъчно образувана от партии, които са доста разнообразни по своята същина - и като схващане за стопанска система, и като схващане за обществена политика, и като схващане България да се интегрира в света ", съобщи вицепремиерът Асен Василев. По думите му общото схващане било, че ще се постави завършек на кражбите и парите на жителите щели да се разходват транспарантно и оправдано.

" Нашата алена линия е да не допуснем обири. Днес сме тук тъкмо поради тази алена линия ", изясни той.

" Гроздан Караджов не беше част от Има Такъв Народ, той беше спуснат от някои секрети сили ", разяснява министър председателят.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР