Снимка БулфотоДобре е когато четете думите на почетния председател Ахмед

...
Снимка БулфотоДобре е когато четете думите на почетния председател Ахмед
Коментари Харесай

Йордан Цонев за войната между премиер и президент: Доган ми каза, че коледният му подарък бил и за Борисов, и за Радев

Снимка Булфото

" Добре е когато четете думите на почетния ръководител Ахмед Доган, да бъдете доста деликатни. В обръщението си по Коледа той изрази угриженост за стабилността на страната, като акцентира, че няма готови субекти, които да поемат ръководството и трансформират политиката в страната. 

Днес пихме едно кафе с доктор Доган и той ме попита: Ако това е коледен подарък – моята угриженост за страната, за какво би трябвало да е единствено за Борисов. Би трябвало да е подарък за всички институции и изключително за президента Радев, тъй като той е един от факторите, които би трябвало да се грижат за стабилността на България. " Така разяснява словесния конфликт сред президента Радев и премиера Борисов депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев пред Българска национална телевизия, представен от Блиц.

По думите му остри нападки сред президент и министър председател не наподобяват добре нито за страната, нито за българските жители.

" Този развой на влошен разговор сред институциите, на моменти има доста противен звук. Движение за права и свободи в никакъв случай не е взел участие в процеси, които утежняват разговора, тъй като това се отразява на стабилността на страната. И по тази причина сме дали няколко пъти знаци в тази посока. Движение за права и свободи ще резервира положителният звук. И добре го сподели сътрудника Пеевски – не е добре за страната, когато има спор сред институциите, разяснява депутатът от Движение за права и свободи ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР