Снимка: БулфотоДнешното събитие е част от един дълъг процес. Точно

...
Снимка: БулфотоДнешното събитие е част от един дълъг процес. Точно
Коментари Харесай

Росен Карадимов: Ако някой няма интерес от провокации на протестите, това са именно протестиращите

Снимка: Булфото

„ Днешното събитие е част от един дълъг развой. Точно през днешния ден няма да има развръзка. Интересно за разбор е да се види, какво ще се случи когато профилът на митинга се трансформира в обществен. Към този миг той е по-скоро политически ”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия политологът Доц. Росен Карадимов.

Според него в случай че някой няма интерес от провокации на митингите – това са точно протестиращите, написа Novini.bg.

„ Заявките за инспекция на ръководството и проверка са били казвани доста пъти в политическата история. Слушали сме ги доста и постоянно са намирани единствено незначителни неща. Смятам, че и този път ще бъде по този начин, в случай че има такива инспекции ”, съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев.



Според него политиците в огромна степен са подвластни от държавната администрация, която е една и съща. „ Това значи, че едни хора в министерствата би трябвало да изобличат сами себе си, че са правили покупко-продажби през предходния политически мандат ”, изясни Стойчев.

Според Карадимов в политиката търсенето на консенсус е положително нещо, а договорката – неприятно. „ Става дума за нов модел по който страната би трябвало да тръгне. Ако по този модел няма консенсус това би било невероятно ”, съобщи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР