Снимка Булфото, архивВсеизвестно е, че ако се стремят към дълголетие, хората

...
Снимка Булфото, архивВсеизвестно е, че ако се стремят към дълголетие, хората
Коментари Харесай

Три чаши кафе дневно удължават живота?

Снимка Булфото, списък

Всеизвестно е, че в случай че се стремят към дългоденствие, хората би трябвало да се хранят здравословно и уравновесено и да поддържат постоянна физическа интензивност. Мащабно китайско изследване демонстрира, че в случай че желае да избегне ненавременна гибел, човек ежедневно би трябвало да пие несъмнено количество кафе, написа в. " Дейли експрес ", представен от Булнюз.

Въз основа на резултатите от разбор на 21 проучвания, обхванали над 10 млн. души, създателите на актуалното изследване от университета на Чжънчжоу, Китай, са стигнали до извода, че редовната консумация на кафе намалява риска от преждевременна гибел. Изследователите са открили, че за хората, които рядко пият кафе, както и за тези, които се въздържат от ободрителната напитка, рискът да се споминат по-рано е с 13% по-висок, в сравнение с за останалите.

За оптималната изгода от кафето обаче трябва да се пият по три чаши всеки ден, означават китайските експерти. " Умерената консумация на кафе би трябвало да залегне в здравословното хранене и метода на живот на хората ", пишат създателите на проучването. Предишни изследвания свързват умерената консумация на богатото на антиоксиданти кафе с намален риск от тинитус (шум в ушите) и деменция, напомня изданието.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР