Снимка: Булфото, архивВремето доказа правотата на нашите позиции в последните

...
Снимка: Булфото, архивВремето доказа правотата на нашите позиции в последните
Коментари Харесай

Нинова: Чухме запис, в който Борисов демонстрира просташка агресия. Премиерът е опасност за България

Снимка: Булфото, списък

Времето потвърди правотата на нашите позиции в последните четири години. В България съществува паралелна страна. Тя е превзела формалната. Не институциите, а задкулисието ръководи страната. Правителството на Борисов не се бори с него, а му е предала ръководството на България и в общ сговор изсмукват ресурсите й, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред Националният съвет на партията, написа OFFnews.

Прекият избор за ръководител на Българска социалистическа партия ще е на 12 септември (обновена)
И най-после чуваме запис, в който министър председателят невиждано злепоставя България пред Европа, разяснявайки по неприемлив метод европейски водачи. Той прави самопризнание за потребление на държавната машина против предприемачи, дръзнали да не се съобразят с неговото мнение и сипе закани против претендента ни за евроизбори Елена Йончева. Арогантно и цинично дефинира ръководителя на Народното събрание, с което дефинитивно убива институцията Народно заседание. За следващ път демонстрира унизително и пренебрежително отношение към дамите. Борисов показва безотговорност, корист с власт и просташка експанзия. Борисов се трансформира в заплаха за България, сподели от трибуната Нинова.

Прехвалената му външна политика се свежда до това изречение от записа, което не бих повторила. Не бива да се изненадваме за какво получаваме следващия отвод от приемане в Шеген и чакалнята на Еврозоната. Външната политика не е нецензурност, прикрита зад незнаене на езици, а сериозна, поредна и с темперамент отстоявана позиция в отбрана на националния ни интерес в общия ни европейски дом, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия.

Нужна е незабавна смяна на модела на ръководство. Не на бушоните, а на модела, прикани тя.

Ние, Българска социалистическа партия, поредно се борим в последните 4 години за това. Но през днешния ден, когато се вижда краят на това ръководство, сме загледани в себе си, в разногласията и борбите между тях, рискувайки да изпуснем историческа опция да променим България. Да, десетки години в Българска социалистическа партия сме имали разногласия и противоборства. Това е пособие на партията да се резервира като либерален организъм от хора с разнообразни отзиви. Хубаво е да имаме разнообразни отзиви. Опасно е, в случай че имаме разнообразни цели, сподели Нинова.

Нека останем разнообразни, само че единни към задачата, която си поставихме преди 4 години - смяна на България за възобновяване на държавността и разделянето на управляващите, налично за всеки опазване на здравето и обучение, работа и почтени приходи, вероятност за младите и сигурност за възрастните, правдивост и равни благоприятни условия за бизнес и личностно развиване. Средството за тази цел е свалянето на ГЕРБ от власт, продобиване на избори и професионално ръководство на България от честни хора, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР