Снимка: Булфото, архивОставката на Данаил Кирилов беше очаквана, тъй като

...
Снимка: Булфото, архивОставката на Данаил Кирилов беше очаквана, тъй като
Коментари Харесай

Харизанов: Оставката на Кирилов беше очаквана. Беше обект на най-ожесточени атаки, но критиките към него не бяха по същество

Снимка: Булфото, списък

Оставката на Данаил Кирилов беше предстояща, защото последния месец беше обект на най-ожесточени офанзиви. Това сподели за  политическият анализатор Георги Харизанов във връзка оставката на министър Данаил Кирилов.

" Още повече, че той е в сърцевината на развой, който занапред започва и е мощно недолюбван от критиците, враговете и съперниците на ГЕРБ, а точно дебатът за конституционна промяна. Ако погледнете в месеците обратно, ще видите, че той е обект на най-ожесточените критик от страна на протестиращите, от страна на съперниците на това държавно управление, приказвам на министрите от него. Не би трябвало да се не помни, че господин Кирилов е депутат. Дори не на поста министър, в случай че оставката му бъде утвърдена от съдружния съвет, той ще продължи да бъде значима част от юридическата експертиза на Политическа партия ГЕРБ, а това е терен, на който той се оправя добре ", уточни още политическият анализатор.

Според Георги Харизанов рецензиите към Данаил Кирилов не са били всъщност. " Там нямаше детайлна рецензия на негови актове като министър, на негови решения като министър, на негови законодателни начинания. Критиката беше ориентирана към информационните му качества, където несъмнено има терен за забележки и към неговото обществено държание, а не към професионалната му работа ", сподели още Данаил Кирилов.

Политическият анализатор разяснява, че оставката на Данаил Кирилов като правосъден министър не е крачка обратно за него, а настрана. " В последна сметка той ще продължи да бъде депутат от ГЕРБ и член на Правната комисия в Народното събрание ", добави още Харизанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР