Снимка Булфото, архивОфициално София е на трето място в категория

...
Снимка Булфото, архивОфициално София е на трето място в категория
Коментари Харесай

Фандъкова: София зае челно място в класация на Файненшъл Таймс

Снимка Булфото, списък

Официално София е на трето място в категория “Европейски град на бъдещето 2020/21 по тактика за привличане на директни задгранични вложения “ дружно с Лондон и Дъблин! София печели още 4 места в класацията на fDi Intelligence „ Европейски градове и райони на бъдещето 2020/2021 “. Това написа кметът на София Йорданка Фандъкова във Facebook, представена от Пик.

" fDi Intelligence е отделът на Financial Times, който се занимава с вложения и поощряване на капиталовия климат. Класацията се прави един път на 2 години измежду 505 градове и райони от цяла Европа.

Преди няколко години създадохме Агенцията за вложения на София точно за да променим метода към вложителите, като ги каним и поддържаме в това да припознаят града ни като място за идната си инвестиция.

Вярвам, че с работата ни за създаване и възстановяване на инфраструктурата, както и за подобряването на бизнес-средата, способстваме по тази причина София да бъде все по-често градът, който международни компании избират за развиване на своя бизнес ", написа още столичният кмет.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР