Снимка Булфото, архивНови финансови възможности в кризата предлага ББР. Отпада

...
Снимка Булфото, архивНови финансови възможности в кризата предлага ББР. Отпада
Коментари Харесай

Безлихвените кредити вече с по-малко ограничения

Снимка Булфото, списък

Нови финансови благоприятни условия в рецесията предлага ББР. Отпада ограничаването хората, възползвали се от други държавни ограничения за поддръжка в пандемията, да аплайват за безлихвен заем по програмата на ББР, написа. Неговият оптимален размер беше повишен от 4500 на 6900 лева

Това са част от измененията в изискванията на програмата, с цел да се поддържат повече хора, в това число такива, които един път са били в неплатен отпуск, а по-късно са оставали без трудов контракт и са били насочвани към бюрата по труда.

За упражняващите свободна специалност, занаятчиите и земеделците, които не могат да дават документи за спад в приходите от най-малко 20%, ще е задоволително да попълнят декларация за това по пример на ББР. Намалява се броят на изискваните документи за кандидатстване за нарастване на заема.

Самоосигуряващите се би трябвало да са заявили или платили осигуровките си след 1 януари единствено за интервала, в който са осъществявали активност. Сезонните служащи и младежите, почнали първата си работа през 2020 година, би трябвало да имат общо 3 месеца трудови връзки от началото на годината.

Отпада и изискването лицата да не са получавали хонорари от други източници, както и да имат най-малко 5 отработени дни през март.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР