Снимка Булфото, архивНа 22 септември в 16,31 ч. започва астрономическата

...
Снимка Булфото, архивНа 22 септември в 16,31 ч. започва астрономическата
Коментари Харесай

Утре настъпва астрономическата есен, температурите до 28 градуса

Снимка Булфото, списък

На 22 септември в 16,31 ч. стартира астрономическата есен.

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца, денем ще се намали.

През нощта ще е най-вече ясно, в множеството региони - безшумно. До сутринта тук-там в низините и котловините ще се образува ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще са сред 6 и 11 градуса, по-високи по Черноморието и в Югоизточна България, предава Българска телеграфна агенция.

Утре ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 23 и 28 градуса.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, тук-там в утринните часове с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 23-25 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на 1200 метра височина ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.

В сряда ще бъде слънчево, над западните региони с раздрана, най-вече висока, след обяд - и междинна облачност, на обособени места е допустимо да превали. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде слаб.

В четвъртък от запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността, тук-там в Западна и Централна България ще превали. Температурите ще продължат да се покачват.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР