Снимка Булфото, архивМъж под тепетата стана главен герой в една

...
Снимка Булфото, архивМъж под тепетата стана главен герой в една
Коментари Харесай

Полицаи взеха книжката на мъж, докато се вози в такси в Пловдив

Снимка Булфото, списък

Мъж под тепетата стана основен воин в една необичайна история, която приключи с благополучен край за него.  Пловдивчанинът  получи  санкция  за 2030 лв. и му бе отнета книжката заради отвод от  тест за алкохол , липса на брошура, застраховка и ваучър на колата. До тук глобата е напълно реалистична, само че куриозът е, че мъжът даже не е управлявал колата си.

Как се е стигнало до санкцията?

Пловдивчанин  и трима негови другари отишли в нощен клуб. Мъжете пристигнали с поршето на глобения. Последният и компанията използвали алкохол и се забавлявала до ранни зори.

Около 5:00 си тръгнали, като четиримата се качили в  такси . Още с потеглянето на колата,  пловдивчанин ът се сетил, че ключовете му за дома са останали в колата. Тя била спряна настрана от дискотеката. Той притичал до поршето, взел си движимостите и още веднъж се върнал в  такси то. Компанията потеглила, само че единствено на няколко метра били спрени от патрул на  полиция та, пише .

Униформените свалили само  пловдивчанин а. Те поискали документи на поршето,  водач ска брошура и документи за подписана застраховка. Смаян мъжът обяснил, че не ги носи в себе си, защото не кара той, а е в  такси . Поканен бил да даде проба за алкохол, която  пловдивчанин ът отказал. Полицаите го задържали и отвели в районното, където му съставили акт.

В законовия период било направено наказателното разпореждане. В него била вписана  санкция та от 2030 лв. и административната глоба „ лишаване на свидетелството за правоуправление за 24 месеца ”.

Наказанието незабавно било отнесено до компетенцията на Районен съд. По време на съвещанието били извикани за очевидци чиновници от заведението, които били безапелационни, че  пловдивчанин ът е бил в  такси , когато са го спрели за инспекция. Очевидците са добавили, че поршето е било паркирано до клуба, а притежателят му не го е управлявал по време на акцията.

Така съдът анулира наказателното разпореждане и мъжът си върна още веднъж книжката.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР