Снимка: Булфото, архивМачът е много важен и за двамата боксьори.

...
Снимка: Булфото, архивМачът е много важен и за двамата боксьори.
Коментари Харесай

Изкушиха билетите за мача Пулев - Джошуа за 60 секунди

Снимка: Булфото, списък

Мачът е доста значим и за двамата боксьори. Остават броени дни до дуела.

Всички 1000 билета за мача сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, който ще се организира на 12 декември в Лондон, са били разпродадени безусловно за секунда! Това разгласи промоутърът на английския боксьор Еди Хърн.

След като през вчерашния ден на обяд, билетите бяха пуснати в формалните онлайн портали за продажба, интерес са декларирали хиляди. Заради условието към феновете да попълнят персоналните си данни, с цел да завършат покупката, са се образували и виртуални опашки от чакащи, а единствено най-бързите, са съумели да се снабдят с скъпия пропуск.

" Ще бъде тежка борба! Очакваме мощен Пулев, чакаме експлозивност, чакаме и стискаме палци Антъни Джошуа да се трансформира в безспорния първенец в тежка категория. Ей Джей е фокусиран в мача с Кубрат Пулев. Всичко, което би трябвало да направи, е да излезе и да победи. Едва тогава можем да мислим за бъдещето и за чаканата от всички британци борба с Тайсън Фюри ", съобщи Еди Хърн.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР