Снимка Булфото, архивЖурналистът и анализатор Георги Харизанов напомни, че служебното

...
Снимка Булфото, архивЖурналистът и анализатор Георги Харизанов напомни, че служебното
Коментари Харесай

Георги Харизанов напомня, че служебното правителство е временно и министрите му не трябва да забравят това

Снимка Булфото, списък

Журналистът и анализатор Георги Харизанов подсети, че служебното държавно управление не трябва да се изживява като постоянно такова. " В изискванията на народна власт нито едни избори не са непотребни. "

Това сподели пред Георги Харизанов от Център за дясна политика и шеф на телевизия " Европа ". 

Според него служебното държавно управление е форма на президентска коалиция, която ще преизбере Румен Радев наесен. " Всяка рекламация за служебно държавно управление - да провежда изборите, не се припознава от министрите, те се изживяват като хора, които дълго ще ръководят България. У партиите има стеснителност да се разпознават със служебното държавно управление. Това разграничение леко ме озадачава. Каквито и хубави неща да извършат тези министри, позитивът няма да се трансферира върху партии, по тази причина има и статика при подреждането на процентите в социологическите изследвания ", изясни Харизанов. 

Той изрази песимизъм, че ще има разбъркване на върха. " Вече нищо не е същото. Очевадно е, че без необятна поддръжка мъчно ще се сглоби държавно управление. Управленска коалиция, която не включва огромни парламентарни групи, е авансово обречена ", разкри Харизанов и добави, че е допустимо да се стигне до нови избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР