Снимка: Булфото, архивИзпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев показа джентълменско

...
Снимка: Булфото, архивИзпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев показа джентълменско
Коментари Харесай

Петричев с джентълменско поведение: Честито на ЦСКА

Снимка: Булфото, списък

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев сподели джентълменско държание и поздрави ЦСКА за влизането в груповата фаза на Лига Европа, написа Блиц.

Снощи " алените " надвиха с 3:1 като посетител на Базел, а " орлите " се оправиха с 2:0 против Динамо (Брест). Двата ни представителя в шампионата чакат да научат през днешния ден своите противници.

„ Всяко едно класиране в груповата фаза на Лига Европа е сладко, тъй като е плод на доста труд. Искам да благодаря на всички хора, които имат вяра на Лудогорец и поддържат тима. Минахме един сложен цикъл все още. Предстои идната крачка – да излезем от групите на Лига Европа “, показа Петричев при идването в България. 

„ Тук е мястото да благопожелавам и на другия български тим, който се класира в груповата фаза. Пожелавам на всички „ армейци “ лесни противници и превъзмогване на групата. Това е една страхотна вечер за българския футбол ", добави шефът на Лудогорец.

„ Нямам никакви искания какви ще бъдат противници. Единственото нещо, което си поисквам е да има аудитория на тези мачове, тъй като е извънредно тягостно без почитатели.

Един доста почитан от мен български експерт Станимир Стоилов преди доста години още, когато започнахме нашите евровечери, ни сподели какъв брой е сладко да играеш в този цикъл. С течение на годините ние осъзнахме, че това е допустимо най-хубавото за един тим, който разполага с толкоз положителни футболисти. Те би трябвало да имат поле за изява. Ние имаме извънредно мощни футболисти, задоволително на брой, с цел да може да се борим на всички фронтове ", сподели още Петричев, след което разяснява отлагането на дуела с Арда и пандемията от ковид.

„ Очевидно всички ще минем през това нещо - COVID-19. Пожелавам на момчетата от Арда бързо изцеление. Днес се чухме с техния президент Петър Пешев. Разговаряхме по въпроса. Разбира се, напълно обикновено е мачът да бъде отсрочен в случай, че имат толкоз болни. Желая здраве на всички български футболисти и треньори. Периодично избухва огнище на болест някъде. Ние нямаме към момента уменията и навиците да се противопоставим на това нещо. Да се молим по-малко хора да се болни “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР