снимка Булфото, архивДнес, 4 септември 2018 г., с определение на

...
снимка Булфото, архивДнес, 4 септември 2018 г., с определение на
Коментари Харесай

Задържаха 39-годишен мъж, блудствал с три деца, с които живее под един покрив

снимка Булфото, списък

Днес, 4 септември 2018 година, с определение на Търговищкия областен съд е била взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 39-годишния Дилян Д. по искане на Окръжната прокуратура в града. Това оповестиха от Апелативната прокуратура.

39-годишният мъж е притеглен като обвинен от прокуратурата за блудствени дейности с три деца, както и за склоняване на малолетни да следят клипове с полови сношения, като действията по член 149, алинея 5 и по член 155б, алинея 1 от Наказателен кодекс са осъществени като продължавани закононарушения.

Жертви на половия принудител са станали две момчета на 6 и на 8 год. и едно момиче на 9 години. Според обвиняването закононарушенията са били осъществени в интервала от 1 май до 1 септември тази година. Престъпните дейности на Дилян Д. са били улеснени от обстоятелството, че децата живеели с насилника в една къща и той е съумял да се възползва от това.

До определението на Търговищкия областен съд, което предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна, Дилян Д. е бил арестуван под стража за период до 72 часа с разпореждане на Окръжната прокуратура в Търговище.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР