Снимка: Булфото, архивДепутатът от БСП Георги Сливенски коментира по БНТ

...
Снимка: Булфото, архивДепутатът от БСП Георги Сливенски коментира по БНТ
Коментари Харесай

Георги Свиленски: БСП е поела по правилен път

Снимка: Булфото, списък

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Сливенски разяснява по Българска национална телевизия настоящи въпроси за партията.

Тези препоръки не са държавно управление в сянка. Те разискват целите на партията и след това ги показват на управлението и парламентарната група. " Визия за България " също се надгражда и актуализира, с цел да бъде отговаряща на по-голяма част от настояванията на хората в цялата страна. Това не е затворен документ, съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия и ръководител на предизборния щаб на партията Георги Свиленски, който разяснява вчерашните решения на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Ние сме разбрали какво желаят хората - те не желаят корупция и нагласени публични поръчки. Лошото е, че ръководещите не го схванаха. Ние ясно сме декларирали, че Българска социалистическа партия е изменена партия. Да, обратно във времето може и да сме допускали сходни неточности, само че в този момент това няма по какъв начин да се случи, тъй като митингите демонстрираха, че хората няма да търпят. Управляващите сега работят под паника. Държавата би трябвало да оказва помощ заслужено на всички, а сегашните ограничения вършат това изборно ", уверен бе Свиленски, написа Novini.bg.

" Българска социалистическа партия е поела по верен път. Ние желаеме да дадем алтернативата на ръководството на страната. Някой би трябвало да свърши тази работа. Не споделям, че единствено Българска социалистическа партия може да свърши тази работа, само че ние предлагаме действителни неща, до момента в който ръководещите единствено дават обещание и приказват популистки. Ние сме подготвени да седнем да преговаряме с всяка една партия, която поддържа нашите политики и " Визия за България ". Рейтингът на президента не ни тормози. Този президент е повдигнат и определен с поддръжката на Българска социалистическа партия. В партията няма никакви лобита. Елена Йончева сама би трябвало да даде оценка на това, което приказва. Ако не беше Българска социалистическа партия, тя нямаше да има опция да приказва тези неща. За мен това не са нейни думи и тя приказва от името на различен човек ", разкри още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР