Снимка Булфото, архивЧетенето на доклада на комисията за СРС-тата продължи

...
Снимка Булфото, архивЧетенето на доклада на комисията за СРС-тата продължи
Коментари Харесай

Хаджигенов: Подслушвани са активисти, политици, журналисти

Снимка Булфото, списък

Четенето на отчета на комисията за СРС-тата продължи повече от час, като освен това не бяха прочетени всички материали. Немалка част от подслушваните си слушаха имената в пленарната зала, заяви националният представител от " Изправи се БГ! Ние идваме " Николай Хаджигенов. 

Това е най-ужасяващото нападение против българските жители. Мащабите са кошмарни - 934 души, сподели той.

Парламентарната комисия е разбрала имената на 130 души от подслушваните, измежду тях са деятели, политици, известни публицисти.

Не можем да споделим някои идентификатори с вас, тъй като информацията е засекретена, посочи Хаджигенов.

По думите му протестиращи жители са били подслушвани, с цел да може някогашният министър председател Бойко Борисов и ГЕРБ да запазят властта си. 

Лидерът на парламентарна група на ИБГНИ Мая Манолова сподели, че става дума за тежко и брутално посягане върху базови цивилен права: 

" Единственият грях на тези жители е присъединяване в митингите против Борисов. Затова те са оповестени за проведена незаконна група за въоръжено въстание против властта. "

Депутатът от ИБГНИ Арман Бабикян смята, че работата на тази комисия е била значима не за съответна партия, а за всички български жители. Тепърва следва още стотици подслушвани да бъдат разпознати: 

" Изчетеното в залата не е против ГЕРБ, а е увещание на всеки във властта, че това в действителност е нападение против демокрацията ", сподели Бабикян.

Той загатна, че измежду подслушваните публицисти имало и " жена с име със мощно сръбско звучене ", само че по някаква неразбираема причина идентичността ѝ не била доказана.

Мая Манолова пък добави, че е любопитно, че подслушван на име " Арман " също не е бил разпознат сполучливо. 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР