Снимка Булфото, архивБорисов отправи послание във Фейсбук по повод Деня

...
Снимка Булфото, архивБорисов отправи послание във Фейсбук по повод Деня
Коментари Харесай

Борисов: Честит празник на всички лекари! Съболезнования към всички, които загубиха живота си в битката с Ковид 19

Снимка Булфото, списък

Борисов насочи обръщение във Facebook във връзка Деня на българския доктор:

" Честит празник на всички лекари! Пожелавам Ви да сте все по този начин отдадени на Вашето велико дело – да спасявате животи, да се грижите и помагате на хората. В този сложен интервал върху Вас тежи извънредно огромна отговорност. Никога до момента здравната система не е била изправяна пред такова предизвикателство. Вече месеци наред водите неравна борба с ковид.

Вече месеци наред водите неравна борба с ковид. Положихте доста старания, поехте доста опасности. Вие и Вашите фамилии изтърпяхте доста ограничения. Но Вие сте най-важната опора за хората сега. Вашият професионализъм и храброст са надълбоко ценени от всички.

Искам да изразя и своята дълбока благодарност към всички тези лекари, които изгубиха живота си в битката с вируса. Заради тях и поради напъните на всеки един от Вас, приканвам всички да бъдем виновни и дисциплинирани – това е най-хубавият метод да изразим нашата благодарност към лекарите ", показва министър председателят.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР