Снимка: Булфото, архивБившият вътрешен министър Младен Маринов написа гневен пост

...
Снимка: Булфото, архивБившият вътрешен министър Младен Маринов написа гневен пост
Коментари Харесай

Младен Маринов: Изчегъртаха проф. Балтов по техния извратен начин

Снимка: Булфото, списък

Бившият вътрешен министър Младен Маринов написа ядосан пост в отбрана на отстранение шеф на " Пирогов " проф. Асен Балтов.

Ето какво написа той във фейсбук профила си:

" След седмици на офанзиви, черна PR акция и искрено прегазване на престижа на „ Пирогов “, през днешния ден уволниха шефа на незабавната болница професор Асен Балтов. Изчегъртаха го по техния перверзен метод, по който не престават да изхвърлят всеки ден и потвърдените експерти от Министерство на вътрешните работи. Изчергърта го един доктор, който даже няма лекарски права, с цел да оказва помощ на хората.
Работих дружно с професора още от първите дни на нашата обща борба с пандемията от COVID-19. Тогава, когато още никой не знаеше какъв брой подъл е врагът, нито какви протоколи би трябвало да съблюдават нашите медици, с цел да лекуват сполучливо техните пациенти. И желая да Ви уверя, че по същото време се чудех по какъв начин професор Балтов съумява да издържи. Защото той не бе на бойния си пост в „ Пирогов “, единствено когато идваше при нас в щаба, с цел да дава своите професионални препоръки и оценки. Благодарение на експертизата на лекари като професор Балтов, професор Мутафчийски, професор Кантарджиев, ние като държавно управление успяхме да намерим правилния път и да се оправим с пандемията. За да оставим на чегъртачите страна без пандемия и всеобщ риск за живота на хората.
Професоре, за мен беше същинска чест да работя един до друг с Вас! Надявам се, че един ден още веднъж ще работим дружно в интерес на всички български жители!
Продължаваме напред!



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР