Снимка: Булфото, архив11 чужди екипажа се включват в Рали България

...
Снимка: Булфото, архив11 чужди екипажа се включват в Рали България
Коментари Харесай

11 чужди екипажа се включват в Рали България през уикенда във Варна

Снимка: Булфото, списък

11 непознати екипажа се включват в Рали " България " през уикенда във Варна. Това оповестиха на конференция уредниците. Конкуренцията в 51-вото издание на конкуренцията, щее  извънредно сериозна.

„ В ралито на 15-и и 16-и май ще се включат 35 екипажа, от които 5 от Турция, 4 от Румъния, и по 1 от Сърбия и Унгария ”, съобщи на конференция през днешния ден ръководителят на АФБ Камен Михайлов.Някои от екипажите от чужбина ще бъдат с извънредно съществени коли. Михайлов не пропусна да благодари за поддръжката на Министерството на Младежта и спорта, Община Варна, Техническия университет,полиция, пожарна и СБА, написа Dnews.
16 са плануваните скоростни стадии. Общата дължина е 635 км, а спортната отдалеченост на специфичните стадии - 155,40 км.Състезанието ще се организира в областите Варна и Шумен. Церемониалният старт е в петък от 20:00 часа пред Катедралата в центъра на Варна. Финалият градски стадий номер 16 Варна е от 14:55 часа в неделя. Със стартирането на рали България започва и рали шампионатът тази година. 

Много сериозна е подготовката по обезпечаването тази година на ралито. Ще има 210 души защита, като ще бъдат обезпечени всички подходи към трасето. Осигурени са 12 коли за спешна помощ. Уведомени са 3 лечебни заведения за дежурни екипи. Предвидени са 8 автомобила за техническа помощ. Осигурени са и 12 противопожарни коли.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР