Снимка Булфото, архивOставката на правителството е единственият почтен вариант след

...
Снимка Булфото, архивOставката на правителството е единственият почтен вариант след
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Оставката на правителството е единственият почтен вариант след Апартаментгейт

Снимка Булфото, списък

" Oставката на държавното управление е единственият честен вид след абсурда " Апартаментгейт ". Това е мнението на някогашния вицепремиер и министър на районното развиване Костадин Паскалев. " Бойко Борисов е подложен в извънредно тежка обстановка и на практика ще му се наложи да понесе отговорността за личните си дейности ", сподели той в изявление за bTV.

По думите му държанието на Цветан Цветанов е безочливо. " Не може един човек на такова високо място в страната да осъществя веществен интерес по неприемлив и безпардонен метод и по-късно да ни показва новите европейски слогани на ГЕРБ ", означи Паскалев. " Имаме представители на законодателната и на изпълнителната власт, които са се облагодетелствали, имаме представители на правоохранителните органи, които са се облагодетелствали.

Как ви се коства това през днешния ден една община в столицата да ревизира построяването на една постройка, която през 2012 година е установено, че има нелегално строителство ", попита той. " Тези хора на база на високото си служебно състояние явно са получили преференции. Тези преференции на български език се назовават корупция ", акцентира Паскалев. " Имаме ползи, които връзват политически субекти, администрация и бизнес. Името за тази връзка е олигархия ", безапелационен беше някогашният районен министър.

Той означи, че министър председателят Бойко Борисов няма пълномощията да стопира строителството на постройката " Златен век " в столичния квартал " Лозенец ". " Това е някаква форма на ръководство с декрети, което е неуместно. Ние губим демократичния темперамент на страната си с това държание на ръководещите ", съобщи той. " Когато има подобен обект, това значи, че основният проектант и съответната комисия за устройство на територията към Общинския съвет са осведомени с тази история. Строителството е в съгласие с Министерството на районното развиване и благоустройството, което значи, че към даден миг явно е имало строителни бумаги.

Кой е бил основен проектант тогава, кои са били членовете на комисията? Кой е бил кмет, не е ли бил сегашният министър председател кмет, когато е издадено това строително позволение ", попита Паскалев. Според него би трябвало да се направи обстойна инспекция на ДНСК взаимно с районното министерство.

Паскалев дефинира новия правосъден министър Данаил Кирилов като изчерпателен правист, който обаче в последните години се е сложил в услуга на ръководещата политическа партия ГЕРБ. По думите на Паскалев държанието на Кирилов от един миг нататък се е трансформирало в слугинаж. По мотив евролистата на Българска социалистическа партия Паскалев разяснява, че мощният ход на водача Корнелия Нинова е да предложи листа на 14 април, в която участва Сергей Станишев. Според Паскалев Българска социалистическа партия ще завоюва евроизборите.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 10 секунди) Рейтинг: 2302 | Одобрение: -3368 Така ви се желае, с цел да захапете кокала вие, ма НЕА СТАНЕ! ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР