Снимка: Булфото, архивИма и междинен вариант - например оставка на

...
Снимка: Булфото, архивИма и междинен вариант - например оставка на
Коментари Харесай

Дончев: Вариант е и оставка на кабинета в края на септември

Снимка: Булфото, списък

„ Има и промеждутъчен вид - да вземем за пример оставка на кабинета в края на месец септември. Така Народно събрание ще одобри всички значими закони, с цел да влезем готови есента ”. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в предаването „ Здравей, България ” по Нова Тв. 

„ За нас няма елементарен избор. Ако подадем оставка, ще разочароваме всички хора, които са ни подкрепяли от години. От друга страна има напрежение и на всеки, на който му е благо, желае това напрежение да го няма ”, разяснява вицепремиерът. По думите му и 10 индивида да са на площада, щом гневът им е толкоз огромен, не може да бъде подценяван.

„ Вариант с отпуска на премиера е лекомислен ”, разяснява още Дончев.

Какво ще бъде решено ще стане ясно в идващите дни. Още през днешния ден има среща на съдружния съвет.

„ Ние сме демократично определени, няма никаква конституционна причина да завършваме мандата си по-рано. Но въпреки всичко обществото е разграничено. Всеки би трябвало да е подготвен за ход обратно. Но сътрудниците ни са на друго мнение ”, изясни Дончев.  

„ Всяка форма на принуждение е неоправдателна ", разяснява още вицепремиерът по отношение на напрежението към мястото, където се организира Националната конференция на ГЕРБ в сряда.  

„ Нима някой от нас има интерес наше партийно събитие да се свързва с принуждение? Дано Министерство на вътрешните работи бързо да открие кои са тези момчета. За мен това са провокации ”, сподели вицепремиерът.

„ Не сме наемали защита за самото мероприятие. Охрана има на София Тех Парк. Но доколкото знам те не са от тази защита ”, разяснява Дончев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР