Снимка: btvНещата са сложни и комплексни. Популизмът в интерпретациите вреди,

...
Снимка: btvНещата са сложни и комплексни. Популизмът в интерпретациите вреди,
Коментари Харесай

Анализатор: Солеймани се готвеше за следващия президент на Иран

Снимка: btv

Нещата са комплицирани и сложни. Популизмът в интерпретациите вреди, с цел да разберем какви са в дълбочина аргументите за този спор. Това съобщи в предаването ``Лице в лице`` по bTV интернационалният анализатор Виктор Лилов във връзка гибелта на иранския военачалник Касем Солеймани.

,,В доста от медиите у нас обстановката беше интерпретирана от позиция на отрицателното отразяване, само че имаше доста хора, които се радваха на гибелта на Солеймани, като да вземем за пример палестинците от линията Газа, както и част от сирийския народ, за който неговата гибел беше мотив за празник``, добави той.

,,Той беше доста повече от военачалник, имаше много отговорности, които надвишават общоприетите отговорности на един военачалник. В Техеран даже циркулираха слуховете, че се готви да бъде идващият президент на страната. Той беше уважавана фигура, с изключение на в родината си, и в Ирак и Ливан``, уточни още Лилов.

,,Убийството му размести пластовете на най-високо равнище. Можем да чакаме капацитет за дестабилизация, само че надали ще има Трета международна война``, приключи интернационалният анализатор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Пра
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР