СНИМКА: БТАБроят на загиналите след падането на военен самолет Су-34

...
СНИМКА: БТАБроят на загиналите след падането на военен самолет Су-34
Коментари Харесай

13 са вече загиналите след разбиването на военен самолет в жилищна сграда в Русия

СНИМКА: Българска телеграфна агенция

Броят на починалите след рухването на боен аероплан Су-34 върху жилищна постройка в съветския град Ейск доближи 13 души, оповестяват международните медии.

Разчистването на отломките на мястото на нещастието е приключено.

Това заяви пресслужбата на съветското министерство на изключителните обстановки, представена от ТАСС.

" Спасителите приключиха разчистването на отломките. В хода на спасително-издирвателните действия са открити телата на 10 починали. Така общият брой на починалите доближи 13 души, в това число три деца. 19 души са ранени вследствие на злополуката ", сподели представител на министерството.

Пожарно-спасителните екипи в хода на спасително-издирвателната интервенция след рухването на военния аероплан върху жилищна постройка в град Ейск са съумели да спасят 68 души, а повече от 360 души са били евакуирани, заяви още пресслужбата на министерството.

Самолет Ил-76 на министерството на изключителните обстановки на Русия е изхвърчал от московското летище " Жуковски " за Краснодарския край за транспортиране на потърпевшите от злополуката в лечебни заведения в други градове, само че е обърнал курса и се е завърнал заради отпаднала нужда, заяви по-рано пресслужбата на ведомството.

Ейск се намира на брега на Азовско море, което отделя Южна Украйна от Южна Русия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР