Снимка: БлицБезпрецедентно държание демонстрираха в съда и обвиняемият Димитър Йовчев

...
Снимка: БлицБезпрецедентно държание демонстрираха в съда и обвиняемият Димитър Йовчев
Коментари Харесай

Драма в съда! Мъжът, убил 11-годишната Ангелинка, се развилня в залата, нападна...

Снимка: Блиц

Безпрецедентно поведение демонстрираха в съда и обвиненият Димитър Йовчев и юристът му Кирил Николов. Още с влизане в зала Йовчев, който преди 2 дни блъсна и умъртви 11-годишно момиченце в Брестник, атакува публицистите викайки по тях да не го снимат, оповестява Блиц.

През цялото време юристът му нападаше медиите и прокурора, заявявайки че публицистите манипулират случая, а прокурорът приказва тотални безмислици.

Адвокат Николов дефинира пледуарията на държавното обвиняване като изумителна и сподели, че би трябвало да му се написа слаб 2. В отговор на настояването на прокурор Димитър Белчев обвиненият да остане за непрекъснато в ареста, тъй като е направил тежко закононарушение, юрист Николов сподели, че клиентът му е с чисто съд минало, има непрекъснат адрес, има единствено две нарушавания на пътя, а джипът му бил попаднал в замръзнал сектор. Тогава колата му поднесла и по тази причина е връхлетял върху момичето.

Адвокатът уточи, че когато е станало мелето, колата се е движела преди да влезе в ограничаването от 30 км/ч. Прокурорът отвърна и сподели че закононарушението и причинителят съставляват общетвена заплаха. Обвиняемият може да получи над 5 години затвор и има заплаха да се укрие.

В последната си дума пред съда, обвиненият сподели: " Това е безразсъден случай, на мое място можеше да е всеки. Много скърбя за детето, само че не мога да направя нищо. Искам да върна времето, само че не мога. Той помоли съда да илезе с мярка подписка или парична гаранция.

В 17:15 съдът ще дефинира дали Йовчев ще кара коледните празници вкъщи си.

Както Петел заяви, преди 2 дни в Брестник Йовчев бъсна и умъртви на място 11-годишнат Ангелинка, която отиваше с майка си на учебно заведение. Майката също е ранена, а прокурорът през днешния ден акцентира, че и тя е можело да бъде убита.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР