снимка: birzer, УикипедияТайсън има много победи в кариерата си, но

...
снимка: birzer, УикипедияТайсън има много победи в кариерата си, но
Коментари Харесай

Възможно е Майк Тайсън да се върне отново на ринга в мач за 200 милиона долара

снимка: birzer, Уикипедия

Тайсън има доста победи в кариерата си, само че в двата дуела против този съперник има две загуби. Дали това ще му даде тласък да се завърне?

Майк Тайсън против Ивендър Холифийлд още веднъж на кръга. Двамата именити боксьори договарят за още един мач между тях, а диалозите към този момент са в напреднала фаза. Това разгласи Холифийлд единствено месец откакто провокира огромния си противник.

В края на ноември Тайсън се върна на кръга на 54-годишна възраст в показателен мач с Рой Джоунс.

Дотук именитите боксьори са се срещали два пъти на кръга. В първия дуел Тайсън загуби след механически нокаут, а вторият мач през 1997 година остана в историята с негова дисквалификация, откакто той отхапа част от ухото на Холифийлд.

" Екипът ми договаря с този на Майк и чакам отговор. Още упражнявам и знам, че някой ден това ще се случи ", сподели Холифийлд пред " Сън ", добавяйки, че макар напредналата възраст на двамата боксьори те могат да генерират доста пари.

" Мач сред нас още би бил най-голямото събитие. Уверен съм, че можем да съберем 200 милиона $, в случай че се бием с Майк. Ще съм благополучен, в случай че Тайсън излезе на кръга против мен, само че няма да ви споделям каква тактика ще употребявам. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР