Снимка БГНЕСУнгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че ще стартира сериозен

...
Снимка БГНЕСУнгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че ще стартира сериозен
Коментари Харесай

Виктор Орбан: Либералната демокрация е виновна за демографските кризи

Снимка БГНЕС
Унгарският министър-председател Виктор Орбан съобщи, че ще започва „ сериозен проект за деяние в фамилната сфера “, с цел да успее да спре до 2030 година спада на популацията на страната си, предава Politico, представено от Агенция Фокус.
Орбан в същото време упрекна демократичната народна власт за демографския срив. Според него тя е подкопала обичайните фамилни полезности.
„ Имало доста типове фамилии, разнообразни способи на живот и демократичната народна власт счита, че не би трябвало да вършим разлика сред тях. Иска да ги третираме равни пред закона и точно поради това през днешния ден ние имаме демографски спад “, съобщи Орбан.
Той добави, че си е сложил за задача да „ резервира Унгария сигурна и християнска “ и добави, че и страната му, и Европа би трябвало да одобряват осъвременена версия на „ Християнската народна власт “.
„ Християнската народна власт ще ни отбрани от миграцията, ще отбрани границите, ще поддържа обичайното семейство от един мъж и една жена и ще одобри отбраната на християнската просвета като нещо естествено “, добави той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР