Снимка: БГНЕС Шефът на КАТ-Благоевград Данаил Стоицов е задържан по

...
Снимка: БГНЕС Шефът на КАТ-Благоевград Данаил Стоицов е задържан по
Коментари Харесай

Шефът на КАТ-Благоевград е задържан за корупция по сигнал на журналист


Снимка: БГНЕС

Шефът на КАТ-Благоевград Данаил Стоицов е арестуван по съмнения за присъединяване в корупционна скица във вторник при акция на дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи и спецпрокуратурата.

Разследването е формирано по сигнал на локалния публицист Иван Хамбарджисйки, който подал сигнал преди 3 месеца. По думите му българи и македонци се оплакали от порочна скица в КАТ-Благоевград, при която се записали коли против подкупи от по 50 до 100 лв..

" По моя информация медиаторите са трима души – двама мъже и една жена от Благоевград. Всеки ги знае в регионалния център, заран от 6.30 часа са в КАТ-Благоевград. На ден те уреждат от 10 до 15 номера на коли. Има настойник – заместник-директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. Той покровителства освен тази скица, има и други схеми в дирекцията и в скоро време ще излезе нескрито всичко – чадър над крими контингента и на противозаконни действия в цялата област ", изясни пред БНР Хамбарджийски.

Данаил Стоицов беше изведен с белезници от постройката на КАТ. Той разяснява пред медиите, че карцерът му е след сигнал и медийни изявления, само че се чувствал почтен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР