Снимка БГНЕС архивРуски войски, бойни самолети и атакуващи хеликоптери са

...
Снимка БГНЕС архивРуски войски, бойни самолети и атакуващи хеликоптери са
Коментари Харесай

The Washington Times: Русия се подготвя за изтегляне от Сирия

Снимка БГНЕС списък
Руски войски, бойни самолети и атакуващи хеликоптери са изтеглени от бойното поле в Сирия през последните няколко седмици, в ход, който както Москва твърди, е началото на края на присъединяване на страната в раздраната от войната нация, написа американското издание The Washington Times, представено от Фокус.
Малко над 1100 съветски бойци и над 20 реактивни бомбардировачи и атакуващи хеликоптери бяха оттеглени от фронтовите позиции в следена от режима територия в Сирия, сподели съветският президент Владимир Путин в петък.
" Руската войска ясно показва възходящия си капацитет и по-добра съгласуваност сред военните елементи в битката с терористите в Сирия ", сподели той по време на гала във връзка на завършването на военна академия в Москва, съобщи съветската държавна осведомителна организация ТАСС. Руският боен транспортен съд адмирал Есен също по този начин е напуснал Средиземно море и е на път за съветската военноморска база на Севастопол, оповестява ТACC.
Военният транспортен съд е бил основан в Средиземноморието от март, като част от военната задача на Москва в Сирия, подкрепяйки държавни войски, правилни на сирийския президент Башар Асад. Иран и Русия са единствените интернационалните съдружници, които поддържат режима на Асад и напъните му да изкорени антиправителствените фракции, които се борят с Дамаск по време на продължаващата революция в страната.
Но обявеното военно евакуиране в Москва от Сирия идва в навечерието на планувана среща сред Путин и президента Доналд Тръмп през идващите седмици.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР