Снимка БГНЕС архивОт ГЕРБ са гениални - 10 години са

...
Снимка БГНЕС архивОт ГЕРБ са гениални - 10 години са
Коментари Харесай

Крум Зарков: От ГЕРБ са гениални - 10 години са на власт и все са виновни стари правителства

Снимка БГНЕС списък
От ГЕРБ са гениални - 10 години са на власт и все са им отговорни старите държавни управления. Така зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Крум Зарков разяснява мненията, които се чуха от ръководещата партия за импортирания от левицата избор на съмнение в предаването " Седмицата " по Дарик.

Някои депутати от ГРЕБ акцентираха, че проблеми, които има страната в бранш " Сигурност ", се дължат на тежкото завещание, оставено от държавното управление на Орешарски.

" Ние чуваме тези обвинявания във връзка на всяка рецензия. Винаги са отговорни предходните, само че в случай че това е по този начин, те трябваше да излязат пред хората по време на акция и да кажат проблемите, а не да изписват страници с ограничения. Помните ли обещанието за служител на реда във всяко село и за 6000 нови чиновници на Министерство на вътрешните работи? Това не се случи, Българска социалистическа партия ли е отговорно? ", сподели Зарков.
" Да обяснят за какво ограниченията им не са проработили и какво ще създадат. Останалото е прекачване на топката ", добави той пред Дарик.

" Надявам се това държавно управление да падне ", споделя още социалистът. Той уточни, че причините на Българска социалистическа партия за вота на съмнение са обяснени в детайли в 18 страници. " Особено подчертаваме върху проблемите с битовата престъпност, убийствата, бегълците от пандизите, неразкритите закононарушения ", сподели Зарков. Той бе безапелационен, че на този стадий държавното управление не може да обезпечи сигурността на жителите.

Според него обстановката е сериозна и в бранш " Отбрана ". " Въпреки неведнъж поеманите задължения, държавното управление няма явен проект и визия по какъв начин да се оправи с трагичната конюнктура на Въоръжените сили, както в веществен, по този начин и в обществен аспект ", уточни той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР