Снегонавяванията във Варненска област причиниха големи главоболия на пътуващите. Евакуирани

...
Снегонавяванията във Варненска област причиниха големи главоболия на пътуващите. Евакуирани
Коментари Харесай

Вандали изпотрошиха закъсали в преспите коли

Снегонавяванията във Варненска област предизвикаха огромни главоболия на пътуващите. Евакуирани хора няма, само че има изоставени закъсали коли.

В региона на село Каменар има към момента закъсали коли от предходната нощ. Някои от тях са станали обект на вандалски нападения.

Има изпочупени прозорци и странични огледала. Очаква се по-късно денем колите да бъдат изтеглени, с цел да може да се почисти пътната права и да бъде възобновено придвижването по нея, съобщи Българска национална телевизия.

Междувременно две общини - Суворово и Долни чифлик, са оповестили отчасти бедствено състояние. От рано тази заран обаче са отворени основните пътища Варна - Добрич и Добрич - Балчик.

Заради неприятното време и снегонавяванията в община Долни чифлик две обитаеми места са откъснати и няма достъп до тях.

" Общината е съумяла с верижна техника да обезпечи артикули от първа нужда - вода и самун ", сподели Стоян Пасев, регионален шеф на Варненска област.

Все още не е анулирано частичното бедственото състояние в община Суворово. Някои от пътищата там са непроходими, само че се почистват. Електрозахранването на всички места е възобновено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР