Снахата на Ахмет Доган - Памела Жейнова навърши 27 години

...
Снахата на Ахмет Доган - Памела Жейнова навърши 27 години
Коментари Харесай

Снахата на Доган чукна 27

Снахата на Ахмет Доган - Памела Жейнова навърши 27 години с изтънчено празненство в безценен столичен клуб. Брюнетката се похвали с доста фотоси от купона, който се състоя нощес. От фотосите се вижда, че гостите са били единствено най-близките й приятелки, както и фамилията й. Децата на Памела и мъжа й Демир Доган не са участвали в заведението, тъй като са прекомерно дребни. Адмир и Ноел са били оставени на грижите на майката на рожденичката, научи Lupa.bg.





Красавицата пусна фотоси с всичките си приятелки, баща си Николай Жейнов, който е известен футболен импресарио, както и мъжа си Демир Доган, единствен наследник на почетния ръководител на Движение за права и свободи, свекърът й обаче не я почете с наличие, само че е честитил на снаха си по телефона. 



Памела с татко си



Рожденичката с мъжа си Демир Доган

Демир Доган и Памела Жейнова живеят на фамилни начала към този момент близо 5 години. Те станаха родители през 2018 година, а бебето носи името Адмир, а през предходната пролет се роди щерка им Ноел. Младото семейство възнамерява да има още наследници. 



Част от гостите на купона
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР