Снаближаването на встъпителните пледоарии в наказателния процес срещу бившия американски

...
Снаближаването на встъпителните пледоарии в наказателния процес срещу бившия американски
Коментари Харесай

Ще свидетелства ли Мелания в делото срещу Доналд Тръмп?

Снаближаването на встъпителните пледоарии в наказателния развой против някогашния американски президент Доналд Тръмп , се появиха и редица спекулации за това кой в действителност може да бъде свикан на свидетелската пейка в съда в Манхатън.
 Доналд и Мелания Тръмп
Делото за рушвет, в което тогавашният държавен глава е изправен пред общо 34 закононарушения , включва няколко високопоставени фигури като някогашния медиатор Майкъл Коен, някогашният началник на Белия дом, стратегът Стив Банън и др, както и актрисата от еротични продукции Сторми Даниелс. Самият Тръмп пледира почтен по всички обвинявания.

През първия ден от процеса, арбитър Хуан Мърчан прочете имената на всички вероятни очевидци и измежду тях са три от децата му - Доналд Младши, Иванка и Ерик, както и брачната половинка му Мелания . Макар още да не е ясно дали тя ще бъде призована на скамейката, правни специалисти споделят пред Newsweek, че прокуратурата има законни принадлежности с които да я принуди да го стори.
 Мелания Тръмп
" Единственият метод да избегне сходно развиване, е да пледира за съпружеска привилегия ", прецизира някогашният федерален прокурор Неама Рахмани. Тя добавя, че въпросната е кодифицирана в законодателството на Ню Йорк и действително " пази поверителната връзка сред съпрузи по време на брака им ".

Точно по тази причина сътрудника й, държавният прокурор Майкъл МакОлиф счита, че вероятността държавното управление да я преследва процедурно в опит да се яви като очевидец на процеса, е извънредно ниска .

Самият процес се концентрира върху хипотетичен скришен рушвет в размер на 130 000 $, заплатен от Коен на порноактрисата Сторми Даниелс, с цел да резервира в загадка хипотетичната й спекулация с Тръмп в навечерието на изборите през 2016 година
 Сторми Даниелс показва главните си преимущества в областта на общественото другарство
Обвинението твърди, че някогашният президент е фалшифицирал и бизнес документи, с цел да прикрие заплащането на Даниелс , като е дал на медиатора си 420 000 $, само че ги е заявил като юридическо възнаграждание.

Сред другите вероятни очевидци по делото са зетят на Доналд - Джаред Кушнър, някогашният му юрист Руди Джулиани, някогашният му шеф по връзките в Белия дом Хоуп Хикс и други Тръмп пък към този момент влезе в историята като първият някогашен държавен глава на Съединени американски щати, изправен пред углавен развой .

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР