Смятате ли, че уменията ви в Microsoft Excel са с

...
Смятате ли, че уменията ви в Microsoft Excel са с
Коментари Харесай

Световно първенство по Excel привлече огромен зрителски интерес

Смятате ли, че уменията ви в Microsoft Excel са с едно равнище над всички останали?

Ако е по този начин, към този момент можете и да го докажете.

Excel Esports е най-новият и, евентуално, идващият максимален електронен спорт в света.

Световното състезание по финансово моделиране провежда спортното събитие All-Star Battle, в което осем специалисти се изправят един против различен, решавайки разнообразни проблеми и задания.

Надпреварата притегли огромен зрителски интерес и беше съпроводена с мнения и разбори онлайн.

Световното състезание по финансово моделиране се организира от няколко години, като първото му издание беше през септември 2020 година

Състезателите вземат решение финансови проблеми от действителния живот посредством създаване на финансови модели в Excel.

Първата купа беше извоювана от австралиеца Джоузеф Лау, а победител в надпреварата от 2021 година стана американецът Диармуид Ърли.

Освен тези двама специалисти, в "звездното " събитие All-Star Battle взеха присъединяване техните подгласници от предходните финали, както и останалите състезатели с най-голям рейтинг в света.

Любопитното е, че надпреварата се радва на необятно телевизионно отразяване по ESPN2, съчетано с карти с резултати и коментатори.

А драмата сигурно е налице, тъй като електронните таблици в Excel могат да наподобяват в действителност заплашително и е нужен същински гений, с цел да се употребяват верните формули и то под натиска на времето.



„ Вероятно най-вълнуващото и просветително спортно събитие в живота ми. Всъщност, научих няколко значими неща от това ", споделя един от феновете в мненията под видео отразяването на шампионата.

„ Това е смисълът на спорта “, разяснява различен.

Има даже и наблюдаващи, които задават въпроса дали има проведени залагания на този тип спортове.

Американският канал ESPN постоянно отразява различни спортове, в това число шампионата по фризби, надпревари с хартиени самолети и даже международния шампионат по въздушна китара.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР