Смятана за отдавна изгубена версия на песента „Времето не чака

...
Смятана за отдавна изгубена версия на песента „Времето не чака
Коментари Харесай

Издават изгубена песен на Фреди Меркюри

Смятана за от дълго време изгубена версия на песента „ Времето не чака никого”, записана от Фреди Меркюри, ще бъде издадена на 21 юни, оповестява „ Контакт мюзик”.

Песента е написана за режисура в лондонския Уест енд през 1986 година от музиканта Дейв Кларк.
Звездата от " Котките " Джон Партридж: Талантът от Уест Енд, който безусловно би трябвало да видите Артистът идва у нас за концерта "Най-доброто от Андрю Лойд Уебър "
Фронтменът на „ Куин”, който умря от СПИН на 45-годишна възраст през 1991 година, е записал лична версия на баладата, която до скоро се смяташе за от дълго време изгубена.

Въпросната версия в действителност е запис на подготовки в звукозаписното студио „ Аби роуд”, по време на която Фреди е бил зад пианото, разяснява музикантът Дейв Кларк, член на известната през 60-те години група „ Дейв Кларк файв”.
„ Куин ” ще пеят на премиите „ Оскар ” Покойният фронтмен на групата Фреди Меркюри е сменен от някогашната звезда от „ Америкън айдъл ” Адам Ламбърт
По думите му тази версия на вокалите на Меркюри имала 48 разнообразни разновидността и му лишило години да намери истинския мастър запис, на който се чува единствено гласът на фронтмена на „ Куин “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР