Смятаме, че Националният план за въвеждане на еврото трябва да

...
Смятаме, че Националният план за въвеждане на еврото трябва да
Коментари Харесай

ИТН поиска по-задълбочен анализ за приемане на еврото

Смятаме, че Националният проект за въвеждане на еврото би трябвало да бъде прегледан с изключение на от Министерски съвет и от Комисията по финанси и от народните представители в Народното събрание. Това сподели в Народното събрание депутатът от " " Любомир Каримански. 

По думите му това е извънредно значимо по няколко аргументи. 

Само преди 20 дни беше подложен въпросът за Еврозоната и кои от народните представители най-вече се интересуваха от този въпрос. Ако ползата беше по-голям в този момент това трябваше да бъде тяхна декларация, а не наша. " Възраждане " преди 20 дни гласоподаваха за един избор по тъкмо избран метод, а през днешния ден мълчат по тематиката Евроза. Странно за какво, сподели още той.

Ние седим твърдо зад това да ни бъде показан този проект, с цел да сме сигурни, че курсът 1.95583 ще залегне там. Ще бъде отразен анализът разноски и изгоди, с цел да знаем, че ползите са повече, в сравнение с разноските, които може да направи страната. Процесът по евакуиране на националната валута е извънредно комплициран и желаеме да знаем по какъв начин ще бъде включен в националния проект. Кои органи ще бъдат включени, има ли съобразено в сходство с органите на Министерство на вътрешните работи от позиция на изтеглянето на българския лев. Влизането е Еврозоната ще усили устойчивостта на стопанскаат активност в страната при положение на стопански разтърсвания. От извънредно значение е по какъв начин ще устоим на шока от инфлацията. Той е определящ за по-нататъшно осъществяване на критериите за влизане в Еврозоната, посочи депутатът от Има Такъв Народ. 

Този Плане не трябва да бъде признат на бързо и на мрачно, а би трябвало да бъде показан на народните представители, означи Каримански. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР